Welkom in Unit 2 (groep 3-4)

Energiek, sociaal, dynamisch, zorgzaam, vrolijk, gezellig, open en leergierig. Enkele woorden die onze klas omschrijven. Wij zijn niet alleen de leukste klas van De Kameleon, maar ook van heel Oosterhout!

7 kinderen in groep 3, 4 kinderen in groep 4 en 8 in groep 5. Een klein clubje zult u denken, maar we tellen voor 30!
Ieder kind in onze klas is uniek, er is oog voor iedereen en wij hebben ook oog

voor elkaar. Niet alleen de juffen, maar ook de kinderen staan voor elkaar klaar. Om elkaar te helpen met omkleden tijdens de gym, te helpen met rekenen, te herinneren hoe het ook al weer moet met de regeltjes op school, om samen te werken of spelen of gewoon voor de gezelligheid. Wij zijn er voor elkaar.

Leren lezen, tafeltjes, tellen over het tiental, bussommen, begrijpend lezen, dit is slechts een handje vol van wat wij leren in een jaar.

Naast het harde werken, gymmen we extra veel. Drie keer per week zijn we in de gymzaal te vinden en twee keer hebben we verlengd buitenspelen.
Uit onderzoek is gebleken dat door extra beweging informatie beter opgenomen wordt. Mooi, we leren dus extra veel!

Buiten het gymmen spelen we veel. Bouwen, gezelschapsspellen, circuit, knutselen of andere creatieve werkvormen om even te ontladen van al dat harde werken.

Samen met onze stagiaire Charlotte, de hulp van onze hulpouders Jolanda en Selma, de rt-hulp en expertise van juf Mariette en natuurlijk juf Dijanne (ma t/m vr), juf Pleun (ma-di-do) en men Sebastiaan (wo & vr) draaien wij de groep.

Meer info over groep 3
Meer info over groep 4
Meer info over groep 5